Best verkochte producten

Verdelersplaats

Breng uw commerciele actviteiten met Ciel op een hoger niveau

Om de verdelersplaats te raadplegen of om verdeler te worden neem contact op met de verantwoordelijke van de verdelers op het nummer 02 346 55 07.

Ciel verdeler worden biedt een onbeperkt aantal voordelen.

 • 1 - Voordelen op commerciele en financiele voorwaarden
  In functie van uw zakencijfer geniet u van bijkomende kortingen en aantrekkelijke reglementeringsvoorwaarden. Daarboven op geniet u ook van gratis telefonische technische bijstand.
 • 2 - Marketingshulpmiddelen om uw verkooppunt te animeren en versieren
  Op aanvraag aan uw commercieel adviseur biedt Ciel u gratis marketingsmateriaal aan: catalogus, presentaties, kartonnen presentaties, CD demonstraties, affiches, raamequipement,...
 • 3 - Regelmatige informatie met betrekking tot updates
  De verdelersplaats gereserveerd aan de verdeler biedt u de actuele informatie tot de software en diensten, de hulpmiddelen tot beter verkoop, marketing -en commerciel support. U wordt regelmatig geinformeerd via email van de laatste nieuwtjes of wijzigingen.
 • 4 - Verkoopshulpmiddelen
  Onbeperkt aantal hulpmiddelen, administratieve modellen, documentatie en dossiers zijn ter uwer beschikking voor uw commerciele start. De voorbereiding en/of afspraken met uw clienteel, de rekrutering en/of finalisatie van uw klanten. U wordt geholpen!
 • 5 - Een trouwe commerciele dienst
  Een commerciel verantwoordelijke advsieur zal u bijstaan in uw geografische regio om u te antwoorden op al uw vragen. Hij zal u helpen bij het opmaken van de beste offerte in functie van de noden van uw klant.