Best verkochte producten

Firma

Acordata bestaat nu meer dan 40 jaar en helpt de kleinere ondernemingen bij hun dagelijks beheer met een uitgebreid softwaregamma; eenvoudig, gebruiksvriendelijk, startklaar en aangepast aan de behoeften van iedereen. Daarenboven kunt u genieten van een waaier van verschillende aangepaste diensten. 

Zelfstandigen, ondernemers, accountants, handelaars, ambachtslieden, voorzitters van verenigingen of startende ondernemers, Ciel helpt u elke dag met het beheer van uw activiteit, dit ongeacht uw kennis van boekhouden of informatica. U werkt nog niet met één van onze programma’s? Geen paniek, onze adviseurs zetten alles in het werk om u te helpen bij uw eerste stappen en stellen u in staat om de meest gepaste oplossing te kiezen. Ontdek snel het Ciel gamma: de oplossing voor uw administratie, samen met de diensten op maat en de vele voordelen die Ciel speciaal voor u ontwikkeld heeft! 

 


Ciel gevestigd te België

Vanaf 1992, de firma Acordata zorgt voor de uitgave en verspreiding van de Ciel-pakketten op de Belgische markt. 

Alle Ciel softwarepakketten zijn conform de technologische en wettelijke evoluties. 

Ciel gevestigd te Frankrijk

In Frankrijk, wordt Ciel door fiscalisten aanbevolen en wordt het gebruikt door de meeste kleine bedrijven, kunstenaars, handelaars en vrije beroepen. 

Meer dan 400.000 klanten gebruiken dagelijks de Ciel producten.